Camping på Pra Delle Torri i Italien

Pra Delle Torri

Camping og storbyferie i et´

Lige ud til Adriaterhavet og 5 km. fra byen Carole, ligger denne luksuriøse campingplads Pra Delle Torri. Grunden til at valget faldt på netop denne campingplads var, at vi blev fristet af en god deal ved Dansk bilferie. Beliggende ud til adriaterhavet og tæt på Venedig gjorde at vi fandt det som en oplagt mulighed for at kunne kombinere storbyferie i Venedig og campingferie i mobilehome på den Italienske solkyst.

Vi valgte at tage en flyvning fra Billund til Venedig (Treviso), da det simpelthen ikke kunne betale sig at køre og det var bedste løsning mht. min skulder. Det var dejligt nemt at komme rundt med den lokale trafik og bussen til Carole går direkte fra Mestre i Venedig til Pra Delle Torri.

Allerede første dag lejede vi cykler, da campingpladsen er stor og det gør det så meget nemmere at kunne cykle rundt. Vi brugte også cyklerne til at handle i det store supermarked kort afstand fra campingpladsen og til en tur ind til centrum af Carole. For at give et størrelsesforhold løb jeg en dag en tur rundt på pladsen og det blev da til lidt over 3 km.

 

Campingplads ved lidoen i Italien

Pra Delle Torri byder på Camping med et af Italiens største poolområder

Campingpladsen rummer alle de faciliteter man kunne ønske sig. For det første har den et poolkompleks på 34.000 m2  som gør Pra Delle Torri til den campingplads med det største poolkompleks i hele Adiaterområdet. Samtidig ligger pladsen direkte ned til en privat sandstrand med liggestole og meget børnevenlig strand, da man skal langt ud for at det bliver dybt. Strandstolene er desværre ikke gratis men der er plads til at bruge sin håndklæde hvis ikke man ønsker at betale for stole. Der er masser af gode muligheder for vandaktiviteter. Derudover havde vi meget sjov med bueskydning, tennis og andre af de mange aktiviteter campingpladsen tilbyder. Mændene godkendte også campingpladsens 18 hullers golfbane.

 

Pra Delle Torri camping

Reelt set behøver du ikke komme udenfor pladsen da der er supermarked, aktiviteter, restauranter nok indenfor campingpladsens område. Dog synes jeg det vil være synd ikke at kigge som lidt omkring i lokalområdet.

>> Læs også: Campingferie på Camping Due Laghi i Sydtyrol

 

Faciliteter på Pra Delle Torri

Som jeg lige har været lidt inde på er mulighederne næsten uendelige på Pra Delle Torri og for at være ærlig fik vi slet ikke udnyttet dem nok. Der var langt mere end vi kunne nå. Det giver en god grund til at komme tilbage. Noget af det der gør campingpladsen unik er at den ikke udmærker sig ved at henvende sig til småbørns familier eller teenage familier. Der er plads til børn og familier i alle aldre, for det er noget for enhver.

 

Campingpladsen har 6 restauranter, 2 barer, 1 isbod, caféer, slagter, fiskehandler, bageri, tøjforretninger, udlejning af vandski, surfing udstyr, dykkerudstyr, vandcykler, cykeludlejning herunder også tandemcykler med plads til hele familien. Sportsaktiviteterne strækker sig fra fodbold, vollyball, baskeball til fitness, petanque, minigolf, store flotte legepladser eller vandgymnastik. Der er desuden også børneklub, børnedisko og aftenunderholdning for hele familien. Så som du nok kan høre kommer ingen til hverken at kede sig eller at gå sulten i seng.

 

Carole

Carole er en rigtig hyggelig by med super god stemning, men den var desværre også lidt overrendt på sådan en dejlig sommeraften i Juni. Det er en rigtig turistby med et hyggeligt havneliv og vi nød at slå os ned på en restaurant og mærke den gode stemning.

Carole

En anden dag lejede vi egen bil og så lidt af området. Der ligger flere vinlotte i området som er et besøg værd. Lige der ville vi have ønsket at vi havde egen bil med så vi kunne have købt lidt mere med hjem.

Attraktioner ved Pra Delle Torri

 

En stor og dejlig familie campingplads

Pra Delle Torri er en skøn campingplads med muligheder for hele familien uanset alder og særligt deres poolområde er i særklasse. Der er ligeledes masser af forskellige muligheder for overnatning og ligeså mange muligheder af udbydere af denne service. Ved en hurtig søgning kan der vælges imellem intet mindre end 30 forskellige slags mobilehomes. Overvej evt. om der er et særligt område du gerne vil bo i og kig efter de rejseselskaber som har mobilehomes i det område. Med mindre børn kan det være værd at kigge efter en lukket vej. Det er dog et børneparadis og derfor tages der også højde for at børnene kan færdes frit.

 

Camping i Italien

 

 

Del:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?