Pra Delle Torri Campingplads, Italien

Camping ved Adriaterhavet
Lige ud til Adriaterhavet og 5 km. fra byen Carole, ligger denne luksuriøse campingplads.
Grunden til at valget faldt på lige præcis denne campingplads var, at der kom en god deal via dansk bilferie og pga. beliggenheden var det, det oplagte valg at kombinere storby i Venedig og afslapning i mobilehome.
Vi valgte at tage en flyvning fra Billund til Venedig (Treviso), da det simpelthen ikke kunne betale sig at køre og det var bedste løsning mht. min skulder. Det var dejligt nemt at komme rundt med den lokale trafik og bussen til Carole går direkte fra Mestre i Venedig til campingpladsen.

Allerede første dag lejede vi cykler, da campingpladsen er stor og det gør det så meget nemmere at kunne cykle rundt. Vi brugte også cyklerne til at handle i det store supermarked kort afstand fra campingpladsen og til en tur ind til centrum af Carole. For at give et størrelseforhold løb jeg en dag en tur rundt på pladsen og det blev da til lidt over 3 km.

Camping Lidoen Italien

Camping Italien

Campingpladsen rummer alle de faciliteter man kunne ønske sig. For det første har de et poolkompleks på 34.000 m2  som gør Pra Delle Torri til den campingplads med det største poolkompleks i hele Adiaterområdet.
Derudover ligger det direkte ned til en privat sandstrand med liggestole og meget børnevenlig strand, da man skal langt ud for at det bliver dybt. (strandstolene er desværre ikke gratis. Her er samtidig masser af muligheder for vandaktiviteter. Derudover havde vi meget sjov med bueskydning og tennis mfl.

Pra Delle Torri Campingplads Italien

Pra Delle Torri Campingplads

Reelt set behøver man ikke komme udenfor pladsen da der er supermarked, aktiviteter, restauranter og meget mere. Dog synes jeg Carole var en rigtig hyggelig by med super god stemning, men desværre også lige lovlig mange mennesker. Det er en rigtig turistby med et hyggeligt havneliv og vi nød at slå os ned på en restaurant og mærke den gode stemning.
En anden dag lejede vi en bil og kørte ud og kiggede lidt i området. Vi var bla. på visit på et lokalt vinslot, hvor vi fik en rundvisning og smagning, noget man ikke må snyde sig selv for.
Lige i den situation ønskede vi at vi havde kørt til Italien, så vi kunne have noget mere vin med hjem.

Vinmarker Italien

Vinsmagning Italien

En skøn campingplads med alle muligheder for aktiviteter. For at få maksimalt ud af det vil jeg nok anbefale at man har nogle børn i en alder hvor de kan have glæde af nogle af de mange aktiviteter, for i forhold til prisen blev det en dyr ferie sammenlignet med hvad man kan købe en charterrejse til. Men man skal jo så lige huske på at det er en helt anden form for ferie og vi nød i den grad campinglivet.

 

Faciliteter:

– Mobilehomes
– Campingplads til både vogn og telt
– Bar
– Diskotek
– 6 restauranter
– Cafeer
– Isbod
– Cykeludlejning
– Biludlejning
– Sejlads
– Bådudlejning
– Windsurfing
– Surfbrætudlejning
– Vandski
– Vandcykler
– Kanoudlejning
– Dykning
– Vandgymnastik
– 18-hullers golfbane
– Tennis
– Minigolf
– Bordtennis
– Petanque
– Basketball
– Volleyball
– Fitness
– Bueskydning
– Supermarked
– Souvenirshop
– Fiskehandler
– Grønthandler
– Tøjforretning
– Bager
– Go-karts
– Spillemaskiner
– Biograf
– Tv-rum
– Frisør
– Børnedisko
– Børneklub
– Legeplads
– Trampolin/hoppeborg
– Vaskeri
– Vekselservice og hæveautomat
– Lægehjælp

 

 

Del:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?