Top 5 strande på Ærø

Strande på Ærø

Som tidligere nævnt er Ærø mit andet hjem og fristed, hvor jeg i den grad ynder at komme. Dette er ingen undtagelse i sommeren. En god dansk sommer hvor vejret er med os er svær at hamle op med og var man da bare sikret sådan en, så var der nok mange inklusiv mig selv der ville vælge at blive på dansk grund henover sommeren.
Når solen skinner på Ærø søger alle ud i naturen og ikke mindst til stranden. Når det sker er det guld værd at kende til de gode steder, så hvor skal man lige tage hen hvis man er så heldig at det er strandvejr? Se min top 5 her::

 

1. Badehusene på Erikshale i Marstal

Ligger på spidsen af Marstal og en god gåtur fra byen. Her er badebro, sandstrand og børnevenligt da du skal langt ud før det bliver dybt alt efter tidevandet
Inde i bugten ligger det der kaldes det lille hav. Her er utroligt lavvande og meget stille vand, hvilket er perfekt til de mindre børn. Erikshale er lang og der er derfor altid mulighed for at finde et stille hjørne, hvis man er villig til at gå lidt længere væk. Her er plads til alle unge, gamle og familier.

 

2. Søby strand

Ligger godt afskærmet i en lille bugt. Her er fin sandstrand, badebro og mulighed for at komme på legeplads eller købe en is mm.

 

3. Vesterstrand i Ærøskøbing

Ligger ud for Ærøskøbing og 2 minutter fra Lystbådehavnen. Den fine sandstrand slanger sig smukt ud mod Urehoved med de kulørte strandhuse malerisk spredt i tæt formation. Her er børnevenligt og lavvandet, og en badebro i begyndelsen af stranden.

 

4. Risemark strand

Lokalt, afslappet og hyggeligt må være det der beskriver det bedst. Her er både almindelig strand, men også nudist strand hvis man er til det.
Den anlagte sandbund gør det samtidig ekstra lækkert at komme i vandet.

 

5. Strandbyen havn

Et meget lokalt lille sted i Ommel. Ved siden af den lille havn er en smuk sandstrand som hovedsageligt kun bliver brugt af de lokale og sejlende der kommer hertil. En skøn lille oase hvis man søger det lidt mere private eller lokale.

 

Strande på Ærø

 

 

Del:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


SØG