Kanotur på Silkeborg sø’erne

Kanotur på gudenå'en

I min familie har vi efterhånden fået lavet en tradition om en årlig sommerudflugt. Det behøver ikke være noget vildt og fancy, men det er en dag der står i familiens tegn og hvor vi hygger os sammen.
I år blev det grundlovsdag 5 juni 2015. Dagen stod på kanotur fra Ry – Himmelbjerget hvor vi skulle spise vores medbragte madkurv.
Vi var utrolig heldige med vejret da det netop den dag var højt solskin og forholdsvist vindstille.
Pga. min skulder kom jeg i midten af kanoen, og sammen med “mine 2 drenge” som så skulle ro mig det meste af vejen. Jeg hjalp det jeg kunne men det er desværre ikke den bedste aktivitet for mig.
Til gengæld var der god tid til at nyde turen, få en sludder og få taget nogle gode billeder i det dejlige sommervejr. Det var en super hyggelig tur og en anderledes dags aktivitet.

Kanotur på Gudenåen

Himmelbjerget

Himmelbjerget

Kano på Silkeborg søerne

Der er mange skønne pletter at ligge til ved. Ved Hotel Julsø kan man købe en sodavand eller en is, eller få en lækker frokost på terrassen med udsigt over Julsø.
En dagstur i kano er noget hvor de fleste kan være med. Det er hyggeligt for ung som gammel.
Ønsker man at gøre det til årets sommerferie har Silkeborg Kanocenter forskellige pakker hvor man følger en rute langs Gudenåen, og hvor der så vil være sat et telt op når man kommer frem. Det gør det dejligt nemt med børn f.eks. og man vil således have god tid til bare at hygge med børnene, fiske og få lavet mad efter dagens sejlads. Det er en super god og anderledes måde at holde ferie på.

Kano på Silkeborg søerne

Kanotur på Silkeborg søerne

Mine søskende og jeg

Kanotur

Laven by

 

Lignende indlæg

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *