Voksentid & forkælelse på Ribehøj

Ribehøj

Med en lille frøken der kom tidligere end planlagt blev vores sidste kæreste ophold på Ribehøj til vores første kæreste ophold, uden barn. Og måske vi endda også havde mere brug for det?!
Det var i hvert fald fantastisk med lidt partid. For ikke at nævne det fact at kunne sove hele natten uden afbrydelser og vågne frisk kl. 8 til lyden af rindede varmt vand, der blev fyldt i spabadet af min skønne mand.

 

Værelserne

Vi var så heldige at have fået fingrene i en af de eftertragtede spotdeals til Ribehøj som vi har hørt så meget om. Bjælkeværelserne var til vores held udsolgt, for det betød at vi valgte at betale et lille ekstra gebyr og opgradere til bjælkesuiten. På et uddannelses besøg har jeg været rundt at se alle deres værelser, heriblandt bjælkehytterne som er deres standard værelser. De er små og virkelig hyggelige, men i vores tilfælde var det uden tvivl alle pengene værd at opgradere.

Voksentid & forkælelse på Ribehøj

Bjælkesuiten er 50 kvadratmeter store og har både inden- og udendørs spabad. Hele Ribehøj er et biohotel og alle værelser er lavet af naturmaterialer hvilket giver en helt særlig charme til stedet. Det er tydeligt at der ikke er sparet på noget og der er tænkt på alle detaljer. F.eks. poppede Tv’et op ad sengerammen og vi kunne koble vores tlf. til anlægget. Derudover var der egen vinbar på værelset med forskellige temperaturniveauer og prosecco var naturligvis allerede sat på køl til vi kom. Alt sammen lavet på en måde så man føler sig i et med naturen og forkælet ned til mindste detalje.

Wellness Jylland

Ren luksus og afslapning

Da vi ankom var der tændt levende lys og varmet dejligt op i hele hytten. Den udendørs spa var ligeledes tændt og klar til at hoppe i. Der var desuden sat en brændende pejs på tvet hvilket gav en hyggelig og varm stemning. Efter kort at have gennemset herligheden gik vi en lille tur inden mørket faldt på.

Ribehøj ligger super smukt langs marker og med egen sø, lidt uden for Ribe. Det er et ret unikt lille sted de har fået skabt her med flot inspiration fra de Østrigske alper. Efter en lille tur rundt om søen og på lur i køkkenhaven var der tid til at snakke og lade roen sænke sig. Da vi kom tilbage fik vi fluks taget badetøjet på og vippet dækken af den udendørs spa. Det var helt vidunderligt at sidde der med et glas bobler i hånden bare os to.

→ Læs mere om Ribehøj her.

Wellness i Danmark

Lækker mad & vin

Efter en flot solnedgang fra jaccuzien og månen der lyste himlen så flot op, fik vi det pæne tøj på og gik i restauranten. Også her er stilen gennemført med træbjælker og store panorama vinduer til alle sider. Den fine finish med lysisolering i skillevæggene gjorde at vi nærmest ikke bemærkede julefrokostens udskejelser inde ved siden af.

Gourmetmad

Aftenens menu var fyldt med lækre juleretter i ny fortolkning og en meget behagelig tjener der både fik os til at smile og fik serveret nogle velsmagende vine til maden, og så endda på et sprog vi alle kunne forstå. Kenneth sprang på vinmenuen. Jeg selv tog det stille og roligt da jeg stadig ammede. De synes nu alligevel at jeg lige skulle smage vinene så det blev nærmest til en lille tilpasset vinmenu for mig uden betaling. Virkelig flot og god service. Vinmenuen kan måske virke lidt pebret, men taget i betragning af at det med adlibitum helt fair.

Maden er i særklasse og med sæsonens råvarer. Vi havde overvejet tanken om det nu bare blev det helt store julebord fordi vi valgte første weekend i December. Den tacklede de heldigvis rigtig fint, men en helt ny fortolkning af julens godter og et rødt stykke kød til hovedret. Alt var simpelthen så mørt og veltilberedt at sætte tænderne i.

Mad Ribehøj

Næste morgen var frostklar og så smuk at stå op til. Inden det atter blev tid til at køre mod til midtjyske og hente vores lille datter, nød vi et skønt lille morgenbord.

Alt i alt levede Ribehøj fuldt ud op til vore forventninger. Det er så gennemført et sted med masser af charme og søde mennesker helt nede på jorden. Vi fik al den forkælelse vi kunne have ønsket os og batterierne blev ladet op. Vi glæder os  allerede til næste besøg. Bestemt et af de bedste weekendophold vi nogensinde har været på.

Læs også: Romantisk weekendophold på Dyvig Badehotel

Kærestetur

 

Del:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?