5 gode grunde til at vælge Mauritius & Reunion til din familieferie

Mauritius

Mascarenerne er det oplagte rejsemål når du rejser på barselsrejse eller generelt med små børn ombord. Bliv lidt klogere på hvad der gør dem særligt egnet til lige præcis familieferie.

 

1.  Subtropisk klima

Mauritius og Reunion kan besøges året rundt og særligt i vintermånederne er det et attraktivt rejsemål for os solhungrende danskere. De 2 øer i Det Indiske Ocean har et subtropisk klima hvilket giver lune temperaturer året rundt.  Det er et spænende alternativt til De Kanariske øer og Egypten som er eftertragtet på denne tid af året. (Tropebyger kan forekomme og du skal være opmærksom på cyklon sæsonen fra Januar – Marts). Trods en lidt længere flyvetur på 12 timer vil jeg vove at påstå at du også får en anderledes oplevelse med hjem.

5 gode grund til at vælge Mauritius & Reunion til din familieferie

2. Begrænset tidsforskel

Tidsforskellen på kun 2-3 timer gør det særligt attraktivt til familieferie. Derved kan hele familien nemt og hurtigt omstille sig og I får således mere ud af jeres ferie. Da vi kun rejste godt 2 uger var det en vigtig faktor i forbindelse med valg af destination så tiden ikke blev spildt på jetlag.

Réunion

3. Få vacciner

En anden væsenlig grund til at valgte på netop denne del af verdenen er at det kun kræver de helt basale vacciner som hepatitis A + B og stivkrampe. (Dette er noget der hele tiden ændre sig og du bør altid rådføre dig med din læge). Særligt når børnene er små vil de fleste forældre gerne undgå alt for mange vacciner og risici ved udenlandsrejser. Her er både Mauritius og Reunion et godt valg da der er få smitsomme sygdomme og det tilmed er malariafrit.

rejser med børn

4. Børnevenlige strande

Der har i nogle år været problemer med hajangreb særligt på Reunion. Heldigvis har naturens kræfter dannet naturlige laguner på begge øer som giver meget børnevenlige strande. Bølgerne bliver brudt og du kan derfor roligt bade med dine børn i vandkanten. Havbunden er særligt på Mauritius skøn ren sandbund. Ikke nok med børnevenlige strande, så er det også et flot undervandsliv med snorkel til de lidt større børn eller forældre.

Pga. hajangreb er derfor også forbudt at bade udenfor laguner På Reunion af ren og skær sikkerhedsmæssige årsager.

Familieblog

5. Gode øer til kør selv oplevelser

Som du kan læse her, er begge øer meget velegnet til at kørselv oplevelser. Det er efter vores mening den bedste måde at opleve øerne på som familie. Det er nemt at køre rundt og trafikken er overkommelig. På den måde kan I tage tingene i jeres tempo og have alle fornødne ting i rækkevidde. 

 

Del:

2 Comments

  1. 14. august 2019 / 13:07

    Mauritius drømmer min kæreste også om, at vise mig en dag, lyder så skønt (:

    • 17. august 2019 / 23:07

      Kenneth mener at vinterens rejse skal byde på en tur tilbage til paradis. Mauritius er virkeligt et dejligt sted. Selvom det på ingen måde kunne være dårligt er jeg måske mere til at prøve noget nyt inden vi vender tilbage. Håber hun får lov til at vise sig Mauritius en dag. Sig endelig til hvis i mangler nogle tips 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?