Bo i en luksus Airsteam på en dansk vingård

Bo i en luksus Airsteam på en dansk vingård

Reklamesamarbejde med Luksus i Airstream

Har du nogensinde overnattet i en Airstream?

I sidste weekend overnattede vi i en luksuriøs amerikansk Airstream fra 1972. Den står på vingården Cold Hand Winery beliggende mellem Randers og Viborg. Selve vognen er stilfuld indrettet med et minimalistisk touch og utrolig mange fine detaljer. Blandt andet masser af grønne planter og nips der giver en hjemlig hygge. Pladespilleren skabte en skøn afslappet atmosfære med nostalgiske toner af Kim Larsen alt imens vi stille trak i hyggeoutfittet og tog os et spil backgammon over vingårdens æblevin.

Bo i en Airstream

De bløde dyner på en komfortabel madras gør natten dejlig behagelig. At slå gardinerne fra og nyde udsigten med en kop morgenkaffe er svær at beskrive. Det er nogle af de stunder der som mor eller far, er alt for få af. Der kunne jeg have siddet i timevis i egne tanker og fuglesang.

Airstream

Oplevelsen fuldendes af fuld forplejning så man ikke skal forlade stedet for at finde mad. Er du gastronomisk interesseret kan du krydre opholdet med gourmetaften over åben ild hvor der i løbet af året inviteres store kokke personligheder forbi på specifikke dage og hvor du kan få en rundvisning i produktionshallen. Det lyder som nogle virkelig fede arrangementer vi godt selv gad tage del i engang henover sommeren. Pga. forårets omstændigheder har de ligesom mange andre måtte tænke ud af boksen og de sidste brikker er netop ved at falde på plads, så familier i løbet ad sommeren får en enestående chance for at kigge ud på vingården til et lækkert måltid mad.

Den eneste du skal være opmærksom på inden du booker dit ophold er at toiletfaciliteter foregår i hovedbygningen og at bad i øjeblikket ikke er tilgængelig. Rammer du en overskyet eller våd periode kan der være begrænset elektricitet da denne Airstream kører på solceller. Der er heldigvis masser af stearinlys der kan tændes. De simple omgivelser er bare med til at støtte op om glamping oplevelsen og det kan altså være ret hyggeligt at slente i sit nattøj gennem mørket op og børste tænder.

Læs også: Bo i en trætop hytte i Nordtyskland

 

Beliggende på en vingård blandt blomstrende æbletræer

Selvom det kunne have været rart med et strejf af forårets solskin er det lettere ubetydelig med en udsigt til blomstrende æbletræer og en lille fugl der kiggede ind ad vinduet fra sin gren. Beliggenheden er helt unik. Også selvom selve vingården kun ligger et stenkast derfra, føles det som at være helt alene midt i naturen. Vores ophold var under corona og gjorde det muligvis endnu mere roligt da al aktivitet på vingården mere eller mindre er indstillet.

Æblevin

Rundtur i produktionshallen

Da vi ankom og havde set os lidt omkring tog vi et kig ind i gårdbutikken som holder lukket om søndagen, hvorfor du bør sikre dig aftenens flydende fristelser inden de lukker hen ad eftermiddagen hvis du er afsted en weekend. Medejeren Charlotte tog godt imod os på en dejlig jysk, nede på jorden, facon. Alt i alt blev det vel til en lille vinsmagning af deres store sortiment i butikken. Da der ikke var så travlt blev vi tilmed inviteret med i produktionen som vi naturligvis ikke kunne sige nej til.

Dansk vingård

Cold Hand Winery producerer noget af verdens aller bedste frugtvin. Vinen er eksklusiv og sælges kun til restaurationer og special butikker. De har valgt at satse på de danske frugter og lade resten af verden om vindruerne. Det kolde og vekslende klima giver en helt særlig balance af syreholdig, frisk og aromatisk vin. Der er i øjeblikket omkring 30 forskellige vine i sortimentet lavet på æbler, pære, kirsebær, solbær, ribs, rabarber, kvæder, blommer og brombær.

Af de vine vi smagte var det særligt deres isvin Malus Danica lavet på æble som faktisk var den aller første de lavede, vi forelskede os i. Den er så frisk og fuld af dejlig smag. Helt anderledes end traditionel druevin. Vinen produceres ved straks at koldpresse frugten, for herefter at fryse mosten. Sukker, syre, aroma og farve drypper imens af som en tyk rå sirup. De gyldne dråber fermenteres herefter til intense danske isvin. I opstarten af vingården snakkede de dagligt om de kolde hænder i denne proces, hvoraf navnet “Cold Hand Winery” opstod.

 

Throw back til 80’erne mens tiden står stille i din luksus Airstream

Helt høje af de spændende procedurer for vinfremstillingen og de gode fortællinger af værtsparret, driblede vi rundt på gården og videre ned i Airstreameren for at synke ind i en lille oase mens indtrykkene sænkede sig. Det er virkelig et interessant sted den er blevet placeret som supplerer overnatningen super godt. Det var en helt ny måde at tage på weekendophold på uden at skulle dresses up, men slentre rundt i lækkert skiundertøj og hoppe under et uldent tæppe i stedet.

Cold Hand Winery

Luksus, nærvær og afstresning i nye omgivelser

Generelt indbyder en overnatning i denne luksus Airstream til total afstresning og tosomhed i smukke omgivelser. Der er ikke forstyrrende elementer og I kan tilrettelægge opholdet lige som I ønsker. Bedst af alt indbyder den til afslapning, lange snakke over et godt måltid og et glas vin, og tosomhed når den er bedst.

 

>> Du kan booke dit ophold her 

 

Hvad synes du om stedet? – ser det ikke bare lækkert ud?

 

 

 

Del:

6 Comments

 1. 27. maj 2020 / 9:18

  Hej Helle,
  Det ser SUPER lækkert ud og jeg er vild med kombinationen af at være i naturen og samtidig nyde lækker vin. Det skal helt sikkert på min liste og er da en oplagt fødselsdags- eller julegave 🙂

  Bedste hilsner,
  Maria // CurlyCamper

  • 28. maj 2020 / 22:43

   Hej Maria
   Ja det er også en genial kombi hvis du spørger mig. Ja helt sikkert. Hvis du køber gavekort direkte hos LuksusAirStream.dk får du i øjeblikket 10 % introrabat 🙂
   Mvh. Helle

 2. VenterPaaVinBlog
  5. juni 2020 / 15:56

  Sikke en god og sjov idé – man får da helt lyst. Især til rødvin 😉

  • 7. juni 2020 / 9:30

   Som beskrevet lavet de ikke traditionelle vine men i stedet de aller bedste frugtvine. Det er heller ikke at kimse af, de smager helt fantastisk og bedre omgivelser til at nyde dem får du heller ikke. Og så er det jo rart at man ikke skal køre hjem bagefter.

   /Helle

 3. Nanna Uran Reinholm
  3. august 2020 / 8:00

  Ej hvor er det en fed artikel og NØJ hvor er det en fed amerikansk Airstream. Er vildt med den! Jeg flyttede selv ind i en retro WV autocamper i foråret, da Corona startede og har boet i den siden. Jeg får kørt en masse ture og set en masse flotte steder. Har overnattet ved marker, strande, på villa veje (hehe) og kørt på roadtrip til Norge. Det er det fedeste liv og er vild med de billeder, som du har lagt op her. Giver mig be bedste vibes, da det nærmest virker lidt familiært og jeg ved, hvor fed en oplevelse det er. 😀 I mens jeg er sikker på, det er fedt at leje den Airstream (ville virkelig gerne bo der i nogle nætter), så kan jeg også anbefale at gå helt ned i tempo og bare bo så minimalt, som der nu kan være på 8 kvm. Jeg valgte, at sætte alle mine egendele til opbevaring i et opbevaringscenter. Jeg valgte det som var tættest på min lejlighed i kbh hos http://www.pelicanselfstorage.dk/opbevaring-koebenhavn , men der er så mange andre centre rundt om i landet, så det var mere som inspiration. Der flyttede jeg alle mine vigtige ting ind og så har jeg bare udlejet min lejlighed halvt møbleret til omkring oktober måned, når vejret begynder at blive køligere. Kunne ærligt godt finde på at gøre det samme igen til næste år igen. Jeg sparer en masse penge og elsker, at jeg bare har mit hjem med alle steder, hehe..

  • 14. august 2020 / 22:15

   Hej Nanna
   Det lyder da også bare som en vildt inspirerende rejse du har startet. Kan godt forstå du er blevet bidt af det. Vi drømmer også om et 4 hjulet hjem vi kan tage med os en dag. Indtil da elsker vi at opdage de små unikke overnatingssteder som pipler frem i øjeblikket. Det er et meget unikt sted så jeg er glad for at du kan fornemme stedet udfra billeder og beskrivelse. Må jeg spørge hvad du har måtte give for dit lille nye hjem?

   Dbh. Helle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?