Friluftsrollinger – sådan kommer du ud i naturen med dine små børn

Friluftsrollinger

Anmeldereksemplar fra Muusmann Forlag

Dette indlæg er en del af Readathonserien hos Bloggers By Heart der kører i februar måned 2021, i samarbejde med andre bloggere fra netværket. Du kan se alle boganmeldelser og følge de andre bloggere på Instagram.

 

Find inspiration til at tage dine børn med ud i naturen

Om noget har 2020 formået at få os alle sammen tættere på naturen. I nogle perioder har det nærmest været det eneste frirum fra en helt anderledes verden end vi er vant til med begrænsede udfoldelsesmulighed. Det har uden tvivl været sundt lige at stoppe op og mærke efter. Udelivet giver plads til tanker og renser både krop og sjæl. De seneste par år er det virkelig gået op for mig og min familie hvad naturen gør ved os, og der er kun gode ting på den liste. Derfor er vi også blevet klar på mere natur, mere udeliv og mere kvalitetstid som familie. Hvis du har det på samme måde er bogen Friluftsrollinger også lige noget for dig og super god inspiration til sommerens små pusterum og måske endda en friluftsferie. Bogen samler super fint alle de bedste tips til udelivet man har særligt med små børn, de udfordringer der kan opstå og giver konkrete tips til sjove udendørs aktiviteter for hele familien.

Læs også: 8 gode råd til at vandre med små børn

Friluftsliv med børn

Friluftsrollinger

Bogen “Friluftsrollinger, sådan kommer du ud i naturen med dine små børn af Julie Pio Kragelund”, er en hjælpende hånd til den vidunderlige udelivsverden, der venter lige udenfor hoveddøren for dig og din familie. En skøn bog på både godt og ondt fra det virkelige liv med personlige historier og små beretninger. Samtidig er der også svar at finde på alle de bekymringer vi som forældre kan have I at springe ud i det, pakke rygsækken og komme afsted.

I bogen bliver du klog på hvordan I som familie kommer i gang med alt fra vandring, cykling til bål, overnatning i shelter, fisketur eller kanotur. Der er også masser af gode råd til forberedelsen, førstehjælp og de praktiske udfordringer der kan være med til at sætte en stopper for de gode mikroeventyr. Hvad med mad? søvnen? toiletbesøg? og hvilket udstyr kan være nyttigt at medbringe.

Det er en skøn bog baseret på personlige erfaringer skrevet med et smil i øjet og en god guide uanset om du aldrig har prøvet udelivet med børn før, eller nu er klar til en lidt længere tur.

 

Om forfatteren Julie Pio Kragelund

Julie er mor til 3 skønne drenge, gift med Peter og står bag friluftsbloggen Friluftsrollinger og Trailmom. Hun har fra barns ben været vant til at dyrke friluftslivet og har nu også givet det videre til sine egne børn. Børnene var kun få måneder gamle da de første gang var med på hhv. kanotur og skiferie. Hendes tilgang til friliftslivet med børn er jordnært og i øjenhøjde med børnene. Et succeskriterie som vi selv kan skrive under på, er at det skal være sjovt særligt for børnene.

Chefredaktør Tore Grønne fra friluftsmagasinet Opdag verden fortæller også i bogen omvæltningen fra at opleve verden med sin partner til pludselig at tage på tur som familie. Efter mere end 45.000 km cykling ad verdens landeveje var det en brat opvågning da han sammen med konen og deres barn tog på første tur og kun nåede nogle få hundrede meter før de måtte vende om. Tingene er bare anderledes med børn og der opstår nye uforudsete udfordringer selvom man har kørt de samme rutiner og jævnligt været på farten som par i årevis. Alting tager længere tid og oplevelserne får et andet fokus. Friluftsrollinger er udover fortællinger alle mødre og fædre lige kan se for sig, også et godt opslagsværktøj til forberedelsen af jeres kommende tur og på selve turen. Der er bla. et super godt afsnit omkring førstehjælp i det fri.

Udeliv med børn

Bogen Friluftsrollinger har givet os inspiration til at..

Overveje nye former for friluftseventyr både de små og de lidt større. Derudover er det skøn læsestof at høre om andre familier der kan have samme udfordringer undervejs som vi og særligt deres løsninger på disse. Jeg er vild med Julies afslappede tilgang til friluftslivet med små børn og det har helt sikkert inspireret os og givet nogle aha overvejelser til egne oplevelser som familie ude i naturen. Særligt er jeg helt vild med de mange gode råd bogen indeholder både med pakkelister, råd ved snitsår, insektbid og til at motivere børnene. Den kommer uden tvivl i rygsækken på mange ture fremadrettet.

Bogen er Friluftsrollinger er udgivet af Muusmann Forlag, koster 229.95 kr. og kan købes her: Muusmann-forlag.dk

 

Boginspiration

I en kold tid er der ikke noget bedre end at fordybe sig i en god bog foran brændeovnen (det skulle da lige være en kælketur med ungerne). Hos Bloggers By Heart kan du blive inspireret til endnu mere god læsning af netværkets bloggere. Bla. har Ditte fra Didde Plet anmeldt bogen “Kvinde bevæg dig stærk”. Det lyder som en inspirerende bog for os kvinder der gerne vil bevare en stærk krop og en godt velvære.

 

Giveaway ♥

Følg med på Facebook og Instagram hvor der i morgen sættes gang i en skøn giveaway hvor du kan blive den heldige vinder af den lækre bog.

 

 

Del:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?