Gåtur langs Algarves kystlinie

Vandretur langs Algarves kystlinie

Do Vau stranden siges at være blandt de bedste på Algarve kysten. Vi var så heldige at have den i baghaven kun 10 minutters gang fra hotellet. Ikke nok med smukke sandstrande og fine sandkort der render mellem tæerne, starter her også en rigtig dejlig gangsti som du bør begive dig ud på. Fra stien har man en spektakulær udsigt over stranden, klipperne fulgt i stor flor af de frodige omgivelser.

Do Vau

Hver gang vi rundede et nyt hjørne blev vi forundret over de skarpe klippeformationer i flot kontrast til det turkise hav. Scenariet med de skarpe klipper snyder ikke, og er som på de utallige billeder vi har set. Et meget imponerende syn!

Oplevelser Algarve

Den flotte anlagte træsti starter i Do Vau og går langs vandet i 5-7 meters højde. Der er mange trapper og den er derfor ikke specielt klapvognsvenlig. Da det var en varm dag blev vores lille pige hos bedsteforældrede mens Kenneth og jeg gik på opdagelse i Algarves natur. Gangstien snor sig så fint i terrænnet og er en unik måde at se kysten på. Stien er ialt 7 km. lang og du kan som vi også vælge at gå noget af dem. Vi kunne således springe i sandalerne efter en dukkert og nyde en skøn slentretur.

 

Læs også vores rejsetanker om Algarve kysten her.

 

Del:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?