Centralt skihotel i Valloire

Hotel i Valloire

Hotel Les Gentianes

Er Danski’s eget centralt beliggende skihotel i Valloire placeret centralt i selve Valloire by og med kun 150 m. til liften. Uden at lyve var det den perfekte placering til alt hvad vi havde brug for.

Selvom hotellet blev renoveret i 2010/2011 er de meget ærlige omkring at det ikke er noget luksushotel. Du skal bo der for den centrale placering, gode stemning, mad og ikke mindst skiløbet. Da vi hørte det var vi ikke i tvivl om det var det rigtig sted for os. Egentlig skulle vi jo bare have en seng og sove i, resten af tiden blev brugt på pisten og ude i byen.

Skihotel i Valloire

Vi ankom midt om natten

Allerede ved ankomst følte vi os meget velkomne. Selvom klokken var 02.30 grundet en lukket lufthavn stod ejeren af hotellet Carl klar til at tage imod os. På mindre end 5 min havde vi og alle andre fået udleveret nøglen til værelserne og der var sågar varm suppe klar i restauranten hvis sulten havde meldt sig. Vi valgte nu at spise vores sandwich vi havde fået af Danski i lufthavnen 2 timer forinden og hoppe under dynen, så vi kunne få mest muligt søvn.

Centralt skihotel i Valloire

Jeg må sige at Danski fik ret, værelserne er ikke de største (så galt er det nu ikke) og især badeværelset skal man ikke have alt for store armbevægelser i. Når det så er sagt så synes jeg faktisk de lever fint op til forventningerne. Det eneste bemærkelsesværdige er at der ret lydt og det trak en del fra vores balkon. Et Tv ville måske ikke have gjort noget, men vi savnede det ikke.

Balkonen var vi til gengæld rigtig glade for da det gav noget mere lys, vi kunne nemt lufte ud, have kolde drikkevare og så var det hyggeligt med udsigten til byen og bjergene.

 

>> Læs også: Skiferie i Hafjell for familien
Danski Valloire

Udsigten fra vores værelse

Mad & service

Det er et virkeligt hyggeligt hotel. Det er lidt som en stor familie. Alle sig hej og godmorgen, smiler og fortæller om deres dag på pisten til afterski. Morgenmaden er god med et stort udvalg. Om aften blev der dækket pænt op og serveret en 3 retters menu som ligeledes var af høj standard og godt varieret i løbet af ugen. Portionerne er ikke alt for store, men så er det bare at bede om lidt mere. Vi købte en flaske rødvin og en hvidvin første aften (til 15 Euro stykket) og kunne have dem stående de kommende dage indtil flasken var tom, rigtig god service som sparede os for en del penge idet vi egentlig bare gerne ville have et enkelt glas til maden.

Picnis på pisten med Danski

Picnic på pisten

I den uge vi var der var det hovedsageligt børnefamilier og ældre par. Derudover var der et par unge par som vi selv. Trods aldersspredningen var der altid god stemning og guiderne var imødekommende og gode til at mænge sig med gæsterne. Samtidig synes jeg at Danski har været gode til at lave et ugeprogram hvor der er noget for alle. Vi var med til musikquiz, picnic på pisten og fransk aften onsdag, hvor køkkenet holder fri. Alt sammen godt arrangeret og super hyggeligt at deltage i. Hotel Les Gentianes er et godt valg for dig der leder efter et centralt skihotel i Valloire med en høj standard og god stemning.

 

Faciliteter:

  • Central placering både for by og lift
  • Opbevaring af ski og støvler
  • Restaurant
  • Bar
  • Spillerum og legerum
  • Bordfodbold
  • Div. udbud af udflugter
  • Tæt på supermarked
  • Halvpension inkluderet (god mad til prisen)
  • WIFI i fællesområderne (noget ustabilt)

 

Tip:

Vælg et værelse med balkon og gerne på 2 eller 3 sal hvor solen rammer bedst. Derudover kan du med fordel vælge et værelse i enden af bygningen, da der kun her er vindue i badeværelset .

 

Del:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?