Året der gik 2016- højdepunkter og rejseplaner for 2017

Året der gik- højdepunkter og rejseplaner for 2017

2016 har været et fantastisk år for Helles Univers takket være alle jer søde læser der troligt følger med, bidrager med masser af kommentarer der giver liv til bloggen og deler med jeres venner så de også kan blive inspireret til at tage ud i vores vidunderlige verden.

 

Tusinde tak fordi du læser med og bidrager til Helles Univers!

 

2016 har været første hele rejseår for Helles Univers. Et år hvor bloggen er blevet shinet op, har fået tilknyttet flere sociale medier, haft besøg af spændende gæstebloggere og selv skrevet indlæg hos flere samarbejdspartnere.

 

Som altid har vi været vidt omkring i Danmark såvel som udlandet.
Vores rejser er kommet lettere spontant i år, men det gør dem bestemt ikke dårligere. Turen har bla. gået til Hamborg, Lübeck, på skiferie i Valloire, til Costa Del Sol og på roadtrip til Østrig, Slovenien og Kroatien. Sort sol var en helt særlig oplevelse herhjemme i sensommeren, og den fik også stor opmærksomhed på Instagram.
Flere af stederne har jeg endnu ikke haft tid til at dele alle oplevelserne fra, så du kan godt glæde dig 😉

 

Instagram

Efter at Helles Univers fik nyt udseende blev der også introduceret nye sociale medier. Bla. Instagram som jeg er blevet helt tosset med, for hvilken bedre både at vise verdenen end med billeder? Jeg elsker at blive inspireret og følger troligt med når andre rejsebloggere eller rejseglade sjæle deler deres oplevelser.
Det er derfor blevet det foretrukne medie når vi er på farten hvor du dagligt kan få en snert af hvad vi oplever og en kulturel anekdote. Siden sommer har vi delt 130 billeder og knap 400 følger med.

Instagram best nine

De mest “likede” billeder på Instagram i 2016

Bloglovin’ 

Endnu et nyt medie som blev knyttet til bloggen i 2016. Det perfekte medie hvis du ønsker at samle inspiration og indlæg til kommende rejser. Jeg gemmer jævnligt indlæg som jeg hurtigt kan hives frem hvis rejseplanerne bliver rettet mod netop de steder jeg har gemt gode tips til. Du kender sikkert det med at man kan huske man har læst et godt tip til at spare penge eller hvordan man får den bedste oplevelse et sted – ved at gemme det på Bloglovin’ har du samlet det hele også selvom rejsen måske først er om et år. Ved hjælp af bloglovin’ sikrer du også ikke at gå glip af nogle indlæg 😉

 

Gæstebloggere

Jeg elsker at få besøg af gæstebloggere da det giver et friskt pust og ny inspiration til læseren såvel som os selv. Alle udtrykker sig forskelligt og det er derfor skønt med en ny vinkel på verdenen. I 2016 har Helles Univers haft besøg af 2 gæstebloggere, du kan læse indlæggene her:

 

Medier, gæsteblogindlæg & awards

2016 blev også året hvor Helles Univers fik bredt vingerne udover dets eget lille univers. Du har blandt andet kunne læse gæsteblogindlæg hos DM skincare om tips til dit spaophold, hos Danexplorer hvor vi sammen med 9 andre bloggere kom med bidrag til de største roadtrip oplevelser i USA og for nyligt i rejsejulekalenderen hvor vi havde den ære at fortælle om vores cykeltur i Bangkok under 5 låge af rejsejulekalenderen. Du finder indlæggene her:

Derudover var det en stor ære at modtage til Liebster awards og at blive nævnt blandt de 13 bedste rejseblogs af Ontrip.dk. Det er vi på Helles Univers meget stolte af.

 

De største oplevelser i 2016

Balkan roadtrip

Med øjnene væk fra alle verdens vidundere (som ellers også trækker en del) valgte vi i år at bruge sommerferien på et lidt anderledes roadtrip som gik til Balkan, hvilket må siges at have være årets højdepunkt og længste tur. Måske det blev så stor en succes fordi vi ikke vidste hvilke forventninger vi skulle have?- ikke desto mindre var det en helt fantastisk tur. Hele turen igennem blev vi gang på gang taget med storm af den smukkeste natur. Særlig Slovenien imponerede. Der er virkeligt smukt og sindsygt billigt! (1 Euro for  glas vin, JA tak!).

JB Restaurant Ljubljana

Repost af “Ljubljanacity” på instagram

Kroatien var den mere charmerende med skønne klippestrande og klart badevand. De mange små byer på Istrien emmer af charme og maden dufter skønt i gadebilledet fra de lokale køkkener. I Østrig fik jeg vækket barndomsminderne i Salzburg og vi fik startet vores eget kapitel i dette skønne land, som byder på så meget og gemmer på meget mere end vi kunne nå.

Roadtrip i Kroatien

Skiferie

I Marts tog vi en kæresteskiferie til Valloire i Frankrig og det var en oplevelse i særklasse. Med hotel kun få hundrede meter fra pisten, flotte nyprepererede pister med masser af plads og fuld solskin blev vores vildeste skidrømme opfyldt. Det var virkelig en dejlig uge og halvpensionen gjorde det til ren forkælelse og fuld valuta for pengene. Læs mere om området og vores oplevelse her

Rejseåret 2016

Marbella, Costa Del Sol

I september blev vi inviteret til Malaga af mine forældre sammen med hele familien. Ikke hele familien har lige så meget krudt i røven og hang til at overskride grænser som os, men alle var med på at vandre den nyrenoverede kongesti Caminito del rey. En gudesmuk tur som var overkommelig for alle i flokken og noget vi vil elske at kigge tilbage på. Vi elsker at at rejse med familien og skabe mindeværdige oplevelser sammen. Det gav også et par gode julegaver under træet som faldt i særdeles god jord 🙂

Vandring på Caminito Del Rey

Oplevelser i Danmark

Vi har i årets løb heller ikke glemt vores eget skønne land som til tider er virkelig overset og vi elsker at gå på opdagelse i. Jeg havde i foråret en skøn tur med madklubben på Østerssafari på Mandø. En helt fantastisk tur som også gav det første repost på instagram. (Blot det tredje delte billede). I efteråret havde jeg i fødselsdagsgave fået en tur ud og se sort sol og efterfølgende tapas af et par veninder. Det virker helt skørt at det var første gang når nu det ligger i baghaven, men hvilken smuk oplevelse og fantastisk gave det var. Året har desuden været fyldt med masser af gode madoplevelser og kærestetid på weekendgetaways.

Mandø

Repost af “duglemmerdetaldrig” på Instagram

Rejseåret 2017

Dette er blot nogle af højdepunkterne for året der gik og et skønt tilbageblik på et dejligt rejseår. Under juletræet i år gemte sig en tur til Lanzarote med familien i Februar, som vi ser meget frem til. Kenneth tager på herre skitur i det tidlige forår og hvad vi ellers finder på er stadig uvist, men mon ikke vi finder på noget. En ting er sikkert og det er at vi på Helles Univers glæder os til at dele en masse skønne rejseoplevelser og gode tips med jer i det kommende rejseår. Vi håber på fortsat at kunne indlede gode samarbejder og gæsteblogge med velskrevne blogindlæg på andre platforme.

 

Tak for året der er gået. Uden dig kære læser var det ikke noget ved 😉

Rigtig godt nytår fra Helles Univers

 

Del:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?