Dealsites der kan hjælpe dig til at spare penge

Spar penge på din rejse

Jeg får daglig tilbud fra diverse dealsites som jeg nyder godt af. Der er tilbud på alt fra rejser til produkter, aktiviteter som bowling, til hotel ophold mm.
Jeg betaler sjælendt fuld pris for mine ophold og oplevelser. Det handler om at slå til når det helt rigtige tilbud kommer. Jeg vil derfor gerne dele disse sites med jer, så I også kan få glæde af dem.

 

www.All2day.dk

Min absolutte favoritside.
Denne side samler alle gode tilbud fra andre dealsites på en side. Her indtaster du hvad du er interesseret i, og så vil du dagligt modtage tilbud med det du har vist interesse for. Derudover er der mange flere tilbud når du går ind på den fulde hjemmeside.

 

www.bownty.dk

Samler ligeledes alle gode tilbud fra forskellige dealsites. Den er delt fint ind så man ikke skal hele siden igennem for f.eks. at komme til storby rejser.

 

www.sweetdeal.dk

Er en rigtig god side med gode tilbud der også retter sig efter hvor du bor. Her kommer tilbud på rejse til ind- og udland, produkter og lokale tilbud.

 

www.travelbird.dk

En side der har lidt af det hele og som tit ofte fylder godt blandt tilbuddene på all2day og bownty. Foruden masser af gode tilbud på ophold, mini ferie og rundrejser mm., har de også skiferie af forskellige dages varighed og på vidt forskellige destinationer. Jeg synes de er gode til også at tilbyde attraktive deals i skolernes ferier.

 

www.takeoffer.dk

Take offer har fået noget de kalder happy offer som de kører i perioder. Her sælger de ualmindelige billige tilbud til de 10 første der indtaster data, hvorefter de bliver kontaktet og tilbudt tilbuddet. Bla. Weekendophold til 99 kr. og solferie med fly og morgenmad til 499 kr.
I starten var jeg lidt i tvivl om det virkelig var de første 10 der vandt, eller om de valgte dem ud der har købt mest hos dem.
Men vi var så heldige selv at vinde et slotsophold til Skrøbelev Gods til 99 kr. Det var vildt at få sådan et ophold til ingen penge 🙂
De kører ligeledes dagligt gode tilbud på ophold i Danmark og udlandet, wellness, middage og diverse andre produkter.

 

www.spotdeal.dk

Sælger deals på rejser, ophold, mad & vin samt produkter. En god og overskuelig side med gode daglige tilbud. Man kan indtaste bopæl således at tilbuddene henvender sig til det område hvor man bor. Desværre er det kun omkring Århus og København, hvilket ikke hjælper meget hvis man er bosat andre steder i landet.
Det skal siges at de har masser af gode deals som er uafhængig af hvor i landet man bor.

 

Del:

4 Comments

 1. 15. oktober 2016 / 23:21

  Maybe you can check out holidayguru.dk as well 🙂

 2. Emilie
  17. oktober 2018 / 3:04

  Rejsespejder.dk skal også helt klart på listen!!

  • 17. oktober 2018 / 13:12

   Hej Emilie
   Rejsespejder er bestemt også et godt bud. Generelt er der kommet flere gode tilbudsjægerne som er geniale til at gøre arbejdet om at finde de bedste og billigste flybilletter eller hotellet, noget nemmere for os andre.
   Mange tak for dit tip 😉
   Mvh. Helle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?